Erik Dronkers Strategie & Creatie

 

 

 

 

 

 

Met bijna 40 jaar ervaring als grafisch ontwerper, marketing manager en bureaudirecteur kan ik op een ruime ervaring bogen in reclame en marketing. 

Opgeleid aan de Academie voor Beeldende Kunsten en Technische Wetenschappen in Rotterdam (tegenwoordig de Willem de Kooning Academie), gevolgd door een management training bij een Amerikaanse multinational (United Technologies), ben ik nooit gestopt met mezelf te verbeteren en te leren op het gebied van marketing en bedrijfsvoering in het algemeen.

Na een carrière als Graphic Designer, Sales Promotion Manager en Marketing Manager, ben ik in 1989 een eigen bureau begonnen: Elan Strategie & Creatie b.v. alwaar ik in 27 jaar de complete DTP revolutie en opkomst van het Internet heb meegemaakt. Wat een spannende tijd was dit! 

Nu is het weer tijd voor een nieuwe uitdaging: als zelfstandig strategisch adviseur met kennis van marketing en creatieve oplossingen bedrijven te helpen met hun organisatie, zowel op financieel gebied als op P&O, kwaliteit en automatisering en internet toepassingen voor marketing en ERP.

Daarnaast blijf ik een fanatiek muzikant en gitaarspeler, en zal ik altijd in bandjes, jazz combo's en op festivals blijven spelen. Momenteel speel ik in After Midnight, een Westlandse cover band voor Golden Oldies. www.midnightafter.nl 

Erik Dronkers Strategie & Creatie  |  erik.dronkers@gmail.com